Zmień rozmiar czcionki


Wyślij nowy tematWyślij odpowiedź Strona 1 z 1   [ 13 posty(ów) ]
Autor Wiadomość
 Temat postu: Buda a swap
PostWysłany: 12 Paź 2011, 20:51 

Rejestracja: 24 Maj 2011, 23:01
Posty: 127
Pytanie brzmi następująco :) Czy oprócz tego że zrobiłem blachy i zakonserwowałem je ,to czy trzeba coś robić "specjalnie" pod 3,0 ?? jakieś wzmocnienia:>??


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: Buda a swap
PostWysłany: 12 Paź 2011, 20:57 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 Lis 2010, 10:56
Posty: 4714
Miejscowość: woj. dolnośląskie
Samochód:: Daewoo Nexia, 1.5 8V, GL+, Sedan
nie ma takiej koniecznosci


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: Buda a swap
PostWysłany: 12 Paź 2011, 21:18 

Rejestracja: 24 Maj 2011, 23:01
Posty: 127
W sumie ten 3,0 ma lepszą kulturę pracy i nie "lata" tak :D


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: Buda a swap
PostWysłany: 12 Paź 2011, 23:00 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 Lis 2010, 21:05
Posty: 203
Miejscowość: Mińsk Mazowiecki
Proponuje klatke bezpieczenstwa :D Z taka moca nie jezdzi sie juz tak wolno i spokojnie

_________________
"Gdy wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, wtedy przychodzi ten jeden, króty nie wie, że się nie da, i on właśnie to robi"


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: Buda a swap
PostWysłany: 12 Paź 2011, 23:28 

Rejestracja: 24 Maj 2011, 23:01
Posty: 127
Ja i tak na tym 1,5 litra nie jezdze spokojnie...:)


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: Buda a swap
PostWysłany: 12 Paź 2011, 23:33 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 Lis 2010, 10:56
Posty: 4714
Miejscowość: woj. dolnośląskie
Samochód:: Daewoo Nexia, 1.5 8V, GL+, Sedan
AdamBiałystok napisał(a):
Ja i tak na tym 1,5 litra nie jezdze spokojnie...:)


To przy 3.0 życzę Ci tylko gumowych drzew przy drodze :D


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: Buda a swap
PostWysłany: 12 Paź 2011, 23:36 
Gold Member
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 Lis 2010, 11:39
Posty: 3386
Miejscowość: Warszawa
Samochód:: Skoda Rapid LB 1.6TDI '15
I uważaj, żeby ci się podłużnice nie rozjechały... :P

_________________
Never lose hope

ImageImageImageImageImageImageImageImageImage

Image


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: Buda a swap
PostWysłany: 12 Paź 2011, 23:39 

Rejestracja: 24 Maj 2011, 23:01
Posty: 127
więc dlatego pytam:) Czy coś trzeba "zrobić" z budą:>??


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: Buda a swap
PostWysłany: 13 Paź 2011, 07:48 

Rejestracja: 12 Lis 2010, 22:39
Posty: 2043
Samochód:: ......
podspawaj szyny kolejowe na całej długości auta :icon23: :icon23:


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: Buda a swap
PostWysłany: 13 Paź 2011, 10:34 
nexia.pl OLD TEAM
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 Lis 2010, 17:12
Posty: 462
Miejscowość: Białystok
Nie tyrzeba, ale bedzie stabilniejsze, jak kupisz przynajmniej gorna rozporke :)

_________________
"Ty jesteś starym gratem, ja Cie naprawię zatem ;-)"
Sodowanie Białystok
Piaskowanie Białystok


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: Buda a swap
PostWysłany: 15 Paź 2011, 15:14 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 Lis 2010, 21:05
Posty: 203
Miejscowość: Mińsk Mazowiecki
Ja bym skłaniał sie bardziej ku dolnej rozpurce, bo nexia nie ma sanek

_________________
"Gdy wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, wtedy przychodzi ten jeden, króty nie wie, że się nie da, i on właśnie to robi"


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: Buda a swap
PostWysłany: 15 Paź 2011, 19:36 
nexia.pl OLD TEAM
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 Lis 2010, 17:12
Posty: 462
Miejscowość: Białystok
No tak, tylko ze ona jest wlasciwie nieosiagalna :D Aczkolwiek posiadam taka u siebie w garazu jedna :D :D :D

_________________
"Ty jesteś starym gratem, ja Cie naprawię zatem ;-)"
Sodowanie Białystok
Piaskowanie Białystok


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: Buda a swap
PostWysłany: 15 Paź 2011, 19:59 
nexia.pl OLD TEAM

Rejestracja: 10 Lis 2010, 20:50
Posty: 308
ziemniak napisał(a):
No tak, tylko ze ona jest wlasciwie nieosiagalna :D Aczkolwiek posiadam taka u siebie w garazu jedna :D :D :D


też jej nigdy nie założyłeś? u mnie leżała dwa lata :D


Góra
 Profil  
 
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Wyślij nowy tematWyślij odpowiedź Strona 1 z 1   [ 13 posty(ów) ]


Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość


Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum
Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum
Nie możesz edytować swoich postów na tym forum
Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum

Szukaj:
Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group

projekty kuchni warszawa szafy stolarz
Fatal: Not able to open ./cache/data_global.php